dagbesteding
Elke vrijdag koken we met elkaar een uitgebreide maaltijd, die we vervolgens samen gezellig opeten.

Dagbesteding

Wij vinden het heel belangrijk dat onze cliënten structuur in hun dag hebben. Thuiszitten hoort daar volgens ons niet bij. Wie geen baan heeft of niet in de tuindienst werkt, doet mee aan onze dagbesteding. Elke dinsdag is er een creatieve activiteit in onze woonkeuken. Vaak werken we met een thema, bijvoorbeeld de feestdagen. Maar onze cliënten dragen ook zelf vaak leuke ideeën aan. Elke vrijdag koken we met elkaar een uitgebreide maaltijd, die we vervolgens samen gezellig opeten. We maken ook wel eens taart of ander lekkers Ook hier spelen we vaak in op speciale gelegenheden, zoals Sinterklaas en Kerst.

Tuindienst

Vier dagen per week, van maandag tot en met donderdag, verzamelt de tuingroep zich ’s morgens tussen zeven uur en half acht in onze woonkeuken. We drinken samen koffie en halen daarna het tuingereedschap op in de loods vlakbij onze locatie. Met de ‘tuinbus’ gaat de groep vervolgens op pad om voor gemeenten, bedrijven, particulieren en instellingen tuinen te onderhouden. De groep van maximaal zes cliënten wordt begeleid door een hovenier die gespecialiseerd is in het werken met onze doelgroep. De tuindienst is ook een erkend leerbedrijf. Wij hebben geregeld stagiaires van het Wellant College in Rijswijk.

Woonkeuken

Onze cliënten kunnen elke dag van 16.00 uur tot 20.00 uur terecht in onze grote, gezellige woonkeuken. Hier is plek om even koffie of thee te drinken, elkaar te ontmoeten en wat bij te praten. Op dinsdag en vrijdag kunnen de cliënten hier ook mee doen aan de dagbesteding.